Svea House - Ett företag för trygghet och kvalitet

Enkelhet

Svea House vision och affärsidé är att erbjuda attraktivt kvalitetsboende på bra läge i Helsingborg.
Vi prioriterar kvalitet och helhetstänkande i utformningen. Boendemiljöerna skall uppfylla de individuella behoven idag och i framtiden.

Vi är angelägna om att våra kunder skall uppleva den relation mellan pris och kvalitet vi erbjuder som det bästa alternativet. Vår ambition är att vara ett företag i framkanten av kvalitetsutvecklingen och ett Svea House boende skall alltid förknippas med god kvalitet.

Service

Vårt motto är "Ta riktigt väl hand om dina kunder, annars gör någon annan det"...
Det är genom ordning och reda, en välplanerad, effektiv och enkel struktur i vår verksamhet som vi på Svea House fastigheter kan erbjuda en mycket bra och personlig kundservice.

Helsingborg

Helsingborg har ju som bekant rykte om sig som en av de mest attraktiva städerna i landet och det är här vi är verksamma.

Här byggs många nya bostäder och det arbetas oförtrutet med att ytterligare stärka Helsingborg som ett förstaklass varumärke. Här finns ett varierat utbud av bostäder med höga boendekvaliteter.

Miljö

Att arbeta aktivt med miljöfrågor är viktigt för oss på Svea House fastigheter.

Vårt företag är en del av samhället och då är det självklart att vi måste ta ett ansvar och bidra till skapandet av ett uthålligt samhälle.
Vi vill främja ett arbete där en långsiktigt hållbar utveckling hela tiden står i centrum. Med det menas en utveckling som tillgodoser våra behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillgodose sina. Genom att hantera både kortsiktiga och långsiktiga miljöfrågor vill Svea House vara ett trovärdigt och klokt val för kunden, som förväntar sig att en leverantör av kvalitetsbostäder även tar ansvar för miljön.

 

Välkommen

Vid lägenhetsintresse hänvisar vi till fliken intresseanmälan.